Politika privatnosti

1. Općenito

U petak, 25. svibnja 2018. godine, na snagu je stupila nova europska direktiva, tj. Opća uredba o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: GDPR) koja ima za cilj omogućiti pojedincima bolji nadzor osobnih podataka te objedinjavanje i podizanje razine zaštite osobnih podataka u EU. Budući da u Republici Sloveniji novi Zakon o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-2) još nije usvojen, primjenjuju se stroža pravila GDPR-a koja, između ostalog, zahtijevaju vaš izričit, nedvosmislen i konkretan pristanak za slanje pozivnica i drugih informacija.

 

2. Kontrolor osobnih podataka

Kontrolor osobnih podataka koji se obrađuju sukladno važećem zakonodavstvu i GDPR-u je tvrtka Simarine d.o.o., Ulica Škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor.

 

3. Zaštita osobnih podataka i zadržavanje

Simarine d.o.o. u skladu s GDPR-om i primjenjivim zakonodavstvom pruža odgovarajuću zaštitu i zaštitu osobnih podataka naših klijenata. Mi sigurno pohranjujemo vaše osobne podatke i poduzeli smo sve mjere opreza da zaštitimo vaše osobne podatke od gubitka, zlouporabe i neovlaštenog kršenja. Nećemo prosljeđivati vaše podatke trećim stranama u mjeri koja prelazi dopuštene granice ili vaš pristanak ili pristanak. Vaši osobni podaci bit će zadržani do otkazivanja ili samo onoliko dugo koliko je nužno da biste postigli svrhu zbog koje su prikupljeni. Ako ne postoji određeno razdoblje zadržavanja ili ako istječe razdoblje zadržavanja određenog za pohranu osobnih podataka, osobni se podaci blokiraju ili brišu u skladu sa zahtjevima GDPR-a.

Simarine d.o.o. obrađuju vaše osobne podatke primljene na temelju vaše prijave na web obrascu (ime i prezime, e-mail adresa) s namjerom slanja e-vijesti. Osobni podaci dobiveni s vaše web stranice na temelju kupnje proizvoda na našoj web stranici obrađuju se isključivo u svrhu provedbe kupoprodajnog ugovora. Dakle, Ako odaberete izravni pristupnik plaćanja za dovršetak kupnje, tada Simarine pohranjuje podatke vaše kreditne kartice. Šifrirano je putem standarda sigurnosti podataka platne kartice (PCI-DSS). Ako nam date svoje podatke o kreditnoj kartici, podaci su šifrirani pomoću tehnologije sigurnog sloja utičnice (SSL) i pohranjene s AES-256 enkripcijom. Iako nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili elektroničke pohrane nije 100% sigurna, slijedimo sve PCI-DSS zahtjeve i primjenjujemo dodatne opće prihvaćene industrijske standarde. Podaci vaše transakcije kupuju se samo onoliko dugo koliko je potrebno da biste dovršili kupnju. Nakon toga brišu se podaci o vašoj transakciji. Svi pristupnici za izravno plaćanje pridržavaju se standarda koje postavlja PCI-DSS kao što upravlja PCI Vijeće za sigurnosne standarde, što je zajednički napor marki poput Visa, MasterCard, American Express i Discover.

PCI-DSS zahtjevi pomažu osigurati sigurno rukovanje podacima o kreditnoj kartici od strane naše trgovine i njenih pružatelja usluga.

Za dodatni uvid možda ćete htjeti pročitati i Uvjete pružanja usluge.

Pohranjivat ćemo i štititi osobne podatke na način koji neće uzrokovati neovlašteno otkrivanje podataka neovlaštenim osobama. Istovremeno se obvezujemo da osobne podatke nećemo davati trećoj osobi bez pismenog pristanka pojedinca, osim ugovorenih obrađivača.

Možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak u vezi s uporabom ili obradom vaših osobnih podataka. U tu svrhu možete nam u svakom trenutku poslati svoj zahtjev e-mailom: [email protected] ili poštom na adresu spomenutu u točki 2.

 

4. Kolačići

Od posjetitelja web stranice prikupljamo podatke pomoću Google Analytics-a, koje stranice posjećujete na našoj web stranici, koliko često, koliko dugo tamo ostajete itd. Na temelju tih podataka možemo vidjeti koliko posjetitelja posjećuje našu web stranicu, koji dijelovi web mjesto ih najviše zanima, imaju li problema prilikom posjete ili, ako su jako zainteresirani za našu web stranicu, trudimo se prikazati naše oglase kad posjete web mjesto (tzv. remarketing).

Ovdje je popis kolačića koji koristimo. Ovdje smo ih nabrojali, tako da možete odabrati želite li isključiti kolačiće ili ne.

_session_id, jedinstveni token, sessional, omogućuje Simarineu pohranjivanje podataka o vašoj sesiji (referent, odredišna stranica itd.).

_ simarine _visit, nema podataka, zadržava se 30 minuta od zadnje posjete, Koristi interni alat za praćenje statistika našeg web mjesta za bilježenje broja posjeta

_ simarine _uniq, podaci nisu zadržani, sljedećeg dana ističe ponoć (u odnosu na posjetitelja), broji broj posjeta prodavaonici od strane jednog kupca.

košarica, jedinstveni žeton, postojan 2 tjedna, Pohranjuje podatke o sadržaju vaše košarice.

_secure_session_id, jedinstveni token, sesijski

storefront_digest, jedinstveni token, neodređeno Ako trgovina ima lozinku, koristi se za utvrđivanje ima li trenutni posjetitelj pristup.

 

5. Integriranje pouzdanih prodavaonica Trst

Nakon narudžbe, Trusted Trgovine Trustbadge je ugrađen u ovu web stranicu kako bi se prikazao naš znak pouzdanosti Trgovačke trgovine za kupce i na kraju prikupljene recenzije, kao i ponuda proizvoda Trusted Shops.

Uravnoteženost različitih interesa služi za zaštitu naših legitimnih prevladavajućih interesa u optimiziranom marketingu naših ponuda. Povjerenje i usluge koje oglašavaju po ponudi tvrtke Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln.

Kad god se povjeri povjerenju, web poslužitelj automatski pohranjuje takvu URL adresu URL-a dnevnika poslužitelja koji sadrži, na primjer, vašu IP adresu, datum i vrijeme pohrane, podatke o podacima i podatke zahtjeva (pristup podacima) i dokumenti preuzmite. Ovi pristupni podaci neće biti procijenjeni i automatski će biti prebrisani sedam dana nakon što posjetite svoju stranicu.

Ostali osobni podaci prenijet će se u Trusted Shops samo ako se odluče, nakon što se naruče narudžbe, poslužite Trusted Shops proizvodima ili ste se već registrirali za svoje korisnike. U ovom slučaju se primjenjuje ugovor između vas i Pouzdanih prodavaonica.

 

6. Prava pojedinca i u slučaju kršenja

Svaki pojedinac ima pravo protivljenja pristanak, pravo na uvid, pravo da će biti obaviješteno u vezi sa svojim osobnim podacima, pravo na ispravljanje i izmjenu svojih osobnih podataka, pravo na ograničavanje ili brisanje svojih osobnih podataka i pravo na prijenos, pismenim putem obavijesti naše adrese posjetite u točki 2. ili putem e-maila [email protected] Na naznačenu adresu osoba može dostaviti i razgovarati u vezi s obradom svojih osobnih podataka. Međutim, pojedinac može razgovarati sa svojim osobnim podacima također podnosi direktno nadležno nadgledanje tijela, tj. Povjerite podatke Republike Slovenije ili zatražite sudsku zaštitu.

 

Simarine d.o.o, 25.5.2018